Business Theatre

Jesen

O PROJEKTU

Business Theatre

Osnovne informacije

Business Theatre predstavlja dvodnevni događaj u vidu predavanja, panel diskusije na različite teme.

Cilj projekta

Podizanje svesti studenata i skretanje pažnje na važne i aktuelne teme iz sveta biznisa, ekonomije ali i svakodnevnog života

Lokacija

Ove godine projekat je bio održan u Profesorskoj sali, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Podrška

Ove godine projekat je bio održan u Profesorskoj sali, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

BUSINESS THEATRE

Ove godine održan je u vidu panel diskusije čija tema je bila “Porodica i karijera – postoji li barijera!?”. Trajao je dva dana (8 – 9. aprila 2019. godine) i organizovan je u prostorijama Ekonomskog fakulteta. Učesnici su bili Aleksandra Dutina (direktor sektora za ljudske resurse u “Carlsberg Srbija”), Biljana Stepanović (osnivač i generalni direktor “Business Info Group”), Aleksandra Đurđević (generalni direktor “Delta Auto Group”), Sonja Kapetanović (direktor marketinga firme “Schlarafia”), Dubravka Negre (šefica regionalnog predstavništva EIB-a za Zapadni Balkan), Jelena Goločorbin Stojadinović (direktor regije “Salveo CEE East”) i Slobodan Aćimović (redovni profesor Ekonomskog fakulteta).

 

DETALJNIJE INFROMACIJE

Ova veoma aktuelna tema je privukla veliki broj studenata koji su želeli da čuju iskustvo i korisne savete naših gostiju.

Moderator panela Isidora Ribać (član Marketing radionice) je uspela da maksimalno iskoristi vreme i dobije odgovore na pitanja koja se tiču predrasuda o biznisu, vremenu posvećenom porodici i prijateljima, prioritetima i organizovanju obaveza. Ono što smo naučili je da ne smemo da izgubimo nas same. Uvek mora postojati vreme koje izdvajamo za nešto što nas ispunjava pored porodice i karijere. Na taj način se jedino može stići do vrha, a svaka prepreka će biti bezazlena. Učesnici panel diskusije su se složili da ako imamo jasan cilj i ka njemu stremimo, za nas ne postoje nikakve barijere.

More projects

Kreativacija

Kreativacija predstavlja takmičenje u pravljenju gotovih rešenja u trajanju od 24 časa.

Dani Marketing Radionice

MW svakog decembra priređuje „Dane Marketing radionice“, jedan od naših najvećih događaja.

Studentska regata

Studentska regata je događaj koji se brižljivo planira, sa euforijom iščekuje i na kome se sa ponosom učestvuje.