O PROJEKTU

Osnovne informacije

Business Theatre predstavlja dvodnevni događaj u vidu predavanja, panel diskusije na različite teme.

Cilj projekta

Podizanje svesti studenata i skretanje pažnje na važne i aktuelne teme iz sveta biznisa, ekonomije ali i svakodnevnog života

Lokacija

Ove godine projekat je bio održan u Profesorskoj sali, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Podrška

Projekat se realizuje kako pod pokroviteljstvom Ekonomskog fakulteta tako i subjekata iz privrede.

BUSINESS THEATRE U BROJKAMA

Ove godine održan je u vidu panel diskusije čija tema je bila “Porodica i karijera – postoji li barijera!?”. Trajao je dva dana (8 – 9. aprila 2019. godine) i organizovan je u prostorijama Ekonomskog fakulteta. Učesnici su bili Aleksandra Dutina (direktor sektora za ljudske resurse u “Carlsberg Srbija”), Biljana Stepanović (osnivač i generalni direktor “Business Info Group”), Aleksandra Đurđević (generalni direktor “Delta Auto Group”), Sonja Kapetanović (direktor marketinga firme “Schlarafia”), Dubravka Negre (šefica regionalnog predstavništva EIB-a za Zapadni Balkan), Jelena Goločorbin Stojadinović (direktor regije “Salveo CEE East”) i Slobodan Aćimović (redovni profesor Ekonomskog fakulteta).

0
Dana
0
Panelista

DETALJNIJE INFORMACIJE

Ova veoma aktuelna tema je privukla veliki broj studenata koji su želeli da čuju iskustvo i korisne savete naših gostiju.

Moderator panela Isidora Ribać (član Marketing radionice) je uspela da maksimalno iskoristi vreme i dobije odgovore na pitanja koja se tiču predrasuda o biznisu, vremenu posvećenom porodici i prijateljima, prioritetima i organizovanju obaveza. Ono što smo naučili je da ne smemo da izgubimo nas same. Uvek mora postojati vreme koje izdvajamo za nešto što nas ispunjava pored porodice i karijere. Na taj način se jedino može stići do vrha, a svaka prepreka će biti bezazlena. Učesnici panel diskusije su se složili da ako imamo jasan cilj i ka njemu stremimo, za nas ne postoje nikakve barijere.