Kreativacija

Proleće

O projektu

Kreativacija

Osnovne infromacije

Kreativacija predstavlja takmičenje u pravljenju gotovih rešenja u trajanju od 24 časa.

Cilj projekta

Cilj projekta je da podstaknemo kreativnost i pružimo priliku svim kreativcima da pretvore svoje ideje u delo, oprobaju svoje veštine i steknu novo iskustvom kao i nova znanja i poznanstva korisna u daljem usavršavanju.

Lokacija

Budući da se radi o takmičenju u kreativnosti, organizatori su se potrudili da i sam prostor bude jedan od izvora motivacije za takmičenje. Iz tih razloga, Kreativacija 2019. održana je u prostoru Nook ArtHub-a.

Podrška

Takmičenje se održava kako pod pokroviteljstvom Ekonomskog fakulteta tako i subjekata iz privrede

DETALJNIJE O PROJEKTU

Ove godine učestvovalo je 10 takmičara koji su bili podeljeni u 3 tima u digitalnoj, i 5 takmičara u slikarskoj kategoriji. Radili su puna 24h, od 10h do 10h sutradan. U pauzama od rada igrali su društvene igre, gledali filmove, igrali bilijar, odmarali, upoznavali se i družili međusobno. Svrha koncepta od 24h nije samo u tome da takmilari mogu da postignu sav obim rada, već i upravo da omogući takvo druženje i upoznavanje između njih samih kako bi im Kreativacija bilo jedno nezaboravno, jedinstveno iskustvo, u kom imaju priliku da razvijaju sebe i svoje kreativne sposobnosti u okruženju koje im omogućava da postignu i iskažu svoj pun potencijal.

KREATIVACIJA U BROJKAMA

Takmičenje obuhvata DVE kategorije:
1.DIGITALNA kategorija:

  • takmiči se u TIMOVIMA od 3-4 osobe na zadatu temu
  • timovi imaju izbor između pravljenja VIDEO-ANIMACIJE od 1,5 min ili pravljenja grid-a od 12 VIZUALA spremnih za objavljivanje

2.SLIKARSKA kategorija

  • takmiči se INDIVIDUALNO
  • takmičari izrađuju SLIKU na papiru ili platnu na temu koju zadaje kompanija odabrana za glavnog pokrovitelja takmičenja

More projects

Kreativacija

Kreativacija predstavlja takmičenje u pravljenju gotovih rešenja u trajanju od 24 časa.

Dani Marketing Radionice

MW svakog decembra priređuje „Dane Marketing radionice“, jedan od naših najvećih događaja.

Business Theatre

Business Theatre predstavlja dvodnevni događaj u vidu predavanja, panel diskusije na različite teme.