Webinar

Proleće

O PROJEKTU

Webinar

Osnovne informacije

Marketing Workshop je ove godine odlučio da sve zainteresovane uvede u svet digitalizovanog učenja. Ove godine smo prvi put organizovali WEBINAR!

Cilj projekta

Cilj ovog projekta je podizanje svesti o inovativnom načinu učenja kroz digitalne tehnologije i pružanje mogućnosti studentima da oprobaju nove načine savladavanja gradiva i informacija.

Lokacija

Gledajte nas i slušajte sa bilo kog vama dragog mesta, sve što vam je potrebno za to su stabilna internet konekcija i telefon/tablet/računar!

Podrška

Projekat se realizuje kako pod pokroviteljstvom Ekonomskog fakulteta tako i subjekata iz privrede.

Detaljnije informacije

Osmog maja u 20h svi učesnici su imali priliku da u udobnosti bilo kog njima dragog mesta uživaju u predavanju Igora Rakića, osnivača Škole intelektualnih veština. Pokazao nam je tehnike koji će nam pomoći prilikom svakodnevnog učenja i savladavanja novog gradiva i materijala.

Igor Rakić se već 17 godina bavi Human Development biznisom. Osnovao je Školu intelektualnih veština koja je u proteklih 8 godina obučila 20.000 učesnika svih generacija tehnikama i strategijama efikasnog učenja.
Bavi se NLP-om (Neurolingvističkim programiranjem) i koučingom kao dvema vodećim komunikacionim platformama za lični rast i njihovim implementiranjem u proizvode koje razvija, kao i predavanja koja drži kao nacionalni govornik.

More projects

Webinar

MW je ove godine odlučio da sve zainteresovane uvede u svet digitalizovanog učenja!

Dani Marketing Radionice

MW svakog decembra priređuje „Dane Marketing radionice“, jedan od naših najvećih događaja.

Studentska regata

Studentska regata je događaj koji se brižljivo planira, sa euforijom iščekuje i na kome se sa ponosom učestvuje.