Webinar

Proleće

O PROJEKTU

Webinar

Osnovne informacije

Marketing Workshop je ove godine odlučio da sve zainteresovane uvede u svet digitalizovanog učenja. Ove godine smo prvi put organizovali WEBINAR!

Cilj projekta

Cilj ovog projekta je podizanje svesti o inovativnom načinu učenja kroz digitalne tehnologije i pružanje mogućnosti studentima da oprobaju nove načine savladavanja gradiva i informacija.

Lokacija

Gledajte nas i slušajte sa bilo kog vama dragog mesta, sve što vam je potrebno za to su stabilna internet konekcija i telefon/tablet/računar!

Podrška

Projekat se realizuje kako pod pokroviteljstvom Ekonomskog fakulteta tako i subjekata iz privrede.

Detaljnije informacije

Osmog maja u 20h svi učesnici su imali priliku da u udobnosti bilo kog njima dragog mesta uživaju u predavanju Igora Rakića, osnivača Škole intelektualnih veština. Pokazao nam je tehnike koji će nam pomoći prilikom svakodnevnog učenja i savladavanja novog gradiva i materijala.

Igor Rakić se već 17 godina bavi Human Development biznisom. Osnovao je Školu intelektualnih veština koja je u proteklih 8 godina obučila 20.000 učesnika svih generacija tehnikama i strategijama efikasnog učenja.
Bavi se NLP-om (Neurolingvističkim programiranjem) i koučingom kao dvema vodećim komunikacionim platformama za lični rast i njihovim implementiranjem u proizvode koje razvija, kao i predavanja koja drži kao nacionalni govornik.

More projects

Kreativacija

Kreativacija predstavlja takmičenje u pravljenju gotovih rešenja u trajanju od 24 časa.

Studentska regata

Studentska regata je događaj koji se brižljivo planira, sa euforijom iščekuje i na kome se sa ponosom učestvuje.

Business Theatre

Business Theatre predstavlja dvodnevni događaj u vidu predavanja, panel diskusije na različite teme.